Kem yang meninggalkan suka dan dukanya sendiri. RASANYA ADA CERITA YANG TIDAK BOLEH DIKONGSIKAN
Hari ini dalam sejarah makan makanan yang begini pulut manis + pauh manis
Sudah menjadi satu resam SUSAHNYA NAK DIDIK ANAK SENDIRI walaupun hari2 memberi ilmu peningkatan diri pada anak orang lain UNTUK ANAK SENDIRI. kena cari orang lain
sekadar untuk dikongsikan MENDAPAT BEBERAPA SLOT CERAMAH untuk Program di Nilam Puri - UM menjadikan satu pelung untuk saya jalan2 dari gombak semalam di cherating semalam di batu rakit beberapa malam di Kota Bahru SEMUANYA MANIS UNTUK DIKENANG.
11 ulasan:
salam
memang makanan kelantan la pulut ngan mangga tapi apa yg saya pernah makan pulut tu tak manis la, tawar sahja dan mangga masak.
okay jer...
pglman yg mnarik..=].. smkin jauh kita bjalan, smkin luas pmandangan, i'llah smkin manis dan mahalnya pengalaman....=]
wahhhh..knape tak helo2 ketika di cherating...tempat yg menarik!
blue
rasanya krisis gula ni orang kelantan paling ' sakit ' kut..........
semua dah tak manis.
asraff
paling best ke pulau melaka
berimankan tok guru....
satu lagi matlamat tercapai
ixora
macamana nak helo2...
nombornya...
he..
sama macam tukang gunting rambut...rambut sendiri tak boleh nak gunting.
Salam:)
Dalam mjlnkan t/jwb pasti menimba byk pengalamannya...& luas pandangannya...& jejaknya:)
Apa yang berguna dikongsi bersama..
ops!Belum pernah cuba pulut+ pauh tuu..!:)
cgu one
he...menarik tu..
susah nya nak ajor anak sendiri..he
cgutini
jalan2 lah ke ganu....
apa nama tempatnya tah..
PULUT PAUH...
manis.
Salam Cgu Jinggo.
Kata orang tua-tua :
Manis jangan terus dikenang, pahit pula jangan terus dibuang.
Catat Ulasan