Jumaat, 9 April 2010

kalau kita berpeluang...

kembalikan cerita lama
MANA JINGGO
dalam bulatan sebelah kanan
sesekali kalau boleh.
nak kembali duduk
dizaman tu.
sebab ada diantara gambar kat dalam ini
ADALAH ORANG
YANGPERTAMA
aku suka kat kau

13 ulasan:

Pn Kartini berkata...

salam..:):)
mengimbau kenangan silam ekk..:):)

zaijb berkata...

salam jinggo....

yang mana satu... tue...
mana tahu dia termasuk blog niekan...
entah2 dia pun suka juga kot..hehe...

MaizaC'Joe berkata...

salam Jinggo

memang bestkan zaman sekolah dulu.. best sngat2.. bila time study.. tak sabar nak kerja.. bila kerja.. mcm nk balik study ja.. (further study) tak sama.. zaman sekolah.. waktu tue hanya fikir exam.. "LOVE" haha.. yg mana satu tue... wah..wahh.. ehemm... jng2 sekarang nie berhubung balik... ehmm.. K.Zai....????.....

Tirana berkata...

hehehe..saya pun dah jumpa balik ramai kawan-kawan masa sekolah dulu. Semua gambar lama-lama ada di facebook, itupun letak under private sebab rasanya tak perlu tayang pada orang ramai yang tak berkenaan (faham2 saja la gambar zaman muda2 dulu...memalukan..hehehe). Memang seronok dapat berhubung kembali dengan kawan-kawan masa kita muda..banyak cerita untuk berkongsi dan dikenang kembali

Brahim Nyior berkata...

Ceh, hensem gak Bro Jinggo kecik2 dulu.. Hehehe...

Masa tu dah bersunat ker?? Kikiki...

- jinggo - berkata...

puan kartini
zaman yg tidak boleh dikembali......

- jinggo - berkata...

zaijb
ada 2 gelfren masa tu
satu barisan tengah
satu barisan depan....
tu yg rasa silap tu...

- jinggo - berkata...

maiza
zaman yg best - tak bestnya ada exam dan guru disiplin masa tu.......

- jinggo - berkata...

puan tirana
kalau jumpa kalau lama - berkau aku aja...walaupun dah berlalu zaman...tapi menariknya dunia facebook - yg jauh didekatkan

- jinggo - berkata...

yop berahim
masa dah lama bersunat ha...
dan ada awek pun masa tu..
kiranya dalam kelas - teman diantara yang pandai lah juga....
lepas tu kami dah kena pindah kelas.....

zaijb berkata...

amboi tamak nya sekali 2 pulak tue hehe....

ONE ZABA berkata...

biarkan waktu itu berlalu sepi....

roha berkata...

Salam.
Alam persekolahan memangnya indah.

Wassalam.

Eco Kid Adventure on Facebook