Jumaat, 20 November 2009

kalaulah ada cuti...........

Selamat Bercuti
kepada semua rakan2 guru.
dan selamat ' mengatur ' jadual baru
kepada mak + ayah
kerana anak2 sudah bercuti
kepada orang bujang
ATURAN SAMA
kecuali cuti kahwin.
KEPADA JINGGO
menarik cuti sekolah kepada kami
21 - 23 Nov
Summer Camp dengan kerjasama UIA
23 - 25 Nov
Summer Camp untuk Radi's Group
31 - 2 Des
Summer Camp Radi's Group
2 - 4 Des
Group Ita dari Rufaqa.
4 - 6 Des
Summer Camp Pusat Pendidikan Awal
8 - 10 Des
Majlis Perbandaran Petaling Jaya
15 - 17 Des
Summer Camp - Unit Pendidikan Angkatan Tentera.
KAMI TIDAK BERCUTI
bagaimana aturan seterusnya.
aturannya
saya tidak akan berada disini.
saya akan bangun dan dengar bunyi sungai
saya akan mandi air sungai + air terjun
SETERUSNYA.
ini ruang.
ini jua peluang
untuk menyebarkan ilmu dalam konteks perkongsian ilmu.

13 ulasan:

ZOOL@TOD berkata...

Selamat berjuang.... Kalau macam ni punya sibuk nampak gayanya lambat lagi le nak dapat "nurse" tu....

Nasihat saya: Luangkan masa untuk diri sendiri. Jangan terlalu sibuk menyelesaikan masalah dunia sampai meminggirkan diri sendiri.

Kita bukan lilin tetapi lampu neon.

Kita tidak membakar diri untuk menerangi orang lain sebaliknya kita memberi cahaya kepada mereka yang sanggup berkorban (nak guna lampu neon kena bayar bil elektrik!)

farnaz berkata...

wah, padatnya jadual. kalau la jadual sy time cuti ni pn padat macam tu alangkah bestnye...=)

MaizaC'Joe berkata...

Salam Jinggo

saya pun.. orang cuti saya tak cuti. Jadi cikgu best cuti panjang.. tapi klu cuti lama2 pun boring.. padatnya jadual.. sunyi la sebentar dunia blogger..

-maiza-

ONE ZABA berkata...

tak coti pun tak pa....asalkan masukkkkk!!!!

Tirana berkata...

Selamat bertugas..Jangan lupa untuk sayangi diri sendiri...

~Insan Biasa~ berkata...

nak ikuttttt.....

cuti x cuti-semua orang ada perancangan masing2 dah rasanya untuk memenuhi cuti tu bagaimana..

zaijb berkata...

wahhh... busy nyeee... nanti saya bagi cuti..he..

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

alhamdulillah, saya bercuti lagi
alhamdulillah rezeki jinggo tak putus di masa cuti

semoga Allah beri kekuatan dan kesihatan yang baik

maiyah berkata...

byk aktiviti kan, cuti skolah ni lagi best wat camping kot

Pn Kartini berkata...

Salam Mr Jinggo..
Aduhaii..penuhnya jadual aktivitinya..!
Tapi kena beringat tu..mr Jinggo baru je sembuh..tak sempat nak rest agaknya yaa..
Pe2...take care!:)MOga sentiasa diberikan kesihatan yg baik:)

AYU IDRIS berkata...

Salam En Jinggo...

Takpe tak bercuti pun,asalkan dapat berbakti untuk anak bangsa yang memerlukan..take care dan semoga sentiasa berjaya dalam apa jua yg dilakukan

- jinggo - berkata...

kenapda rakan2..
terima kasih kerana ingatan..
apa yg berlaku..
cukup menarik.
saya lebih tahu hargai nikmati rehat....

Zuraini bt Kamarudin berkata...

Jinggo...jaga kesihatan....
moga smua brjalan lancar..

Eco Kid Adventure on Facebook