Ahad, 22 November 2009

nikmat rehat...

sesekali mungkin begini agaknya hidup.
KITA PERCAYA.
hanya ada satu jalan untuk berjaya
KOMITED DAN DISILPIN.
dan mungkin ada kala ketikanya kita sukar untuk
PERCAYA
yang orang juga
KOMITED DAN DISIPLIN
hari ini.
dari jinggo untuk jinggo
PERCAYALAH
berikan kepercayan yang orang lain
tidurlah.
ADUHAI - NIKMATINYA ERTI REHAT
yang selama ini di cabut..

19 ulasan:

~Insan Biasa~ berkata...

berehat seketika sebelum menyambung perjalanan hidup yang seterusnya. semoga rehat itu berbaloi dengan wujudnya tenaga baru yang dikumpul ketika berehat.

dan saya sedang berehat dalam banyak perkara.rasa lain.

ONE ZABA berkata...

tak dan nak rehat lagi...

ni musim bentang laporan tahunan pulak. esok ke kuantan lagi.

ZOOL@TOD berkata...

Tapi kalau berehat lebih dari sebulan macam saya ni boring jugak.....

Tirana berkata...

Selamat berehat..Saya pun nampaknya kena ambil cuti..berehat...Wonder samada boss luluskan cuti atau pun tidak??!!!

Cik Skaf berkata...

wah.. membacanya pun terasa ringan beban di kepala... :-D, ya jika ada kesempatan rehat dan bercuti. Rehatlah sepenuhnya sebelum memulakan semula kerja2 yg bertimbun.. :)

- jinggo - berkata...

wak anis
kalau rehat..
tepi sungai.
tepi hutan...

nyamannya....

- jinggo - berkata...

cgu one
rehatkan diri
musim hujan
turun gunung - hujan dan licin....he

- jinggo - berkata...

enzool

kalau saya
rehat lebih dua hari ini.
bingung agaknya....
macam bulan puasa - nasib baik aktiviti lain...

- jinggo - berkata...

puan tirana

boss mesti bagi cuti..
he...
kan cuti ni boss banyak pembantu...he....

- jinggo - berkata...

cik skaf..
sambil rehat
sambil layan lagu..
layan...............

MaizaC'Joe berkata...

Salam Jinggo

selamat berehat.. saya masih tak boleh rehat.. tunggu cuti la.. ada masanya kina percaya orang lain jg.. kita kena juga berehat...
selamat berehat...

-maiza-

a kl citizen berkata...

assalammualaikum

saya pun sedang berehat...

selamat berehat

maiyah berkata...

rehat tu pnting gak.. nanti jatuh sakit.. kalo rehat fikiran dan tubuh badan kembali bertenaga :)

zaijb berkata...

salam,

Berehat sambil melihat keindahan alam sesuatu yg sangat menarik dan juga dpt menenangkan diri...

so selamat berehat sambil ber camp...

blueCITY berkata...

salam..

selamat beristirehat my dear frenz..
heeeeeeeee

- jinggo - berkata...

maiza

saya dah semakin bijak
bagaimana nak berehat
diwaktu kerja....
he...

- jinggo - berkata...

cgu KL..
sebagai guru berehat..
sebagai ibu....
makin penat gamaknya...
he...

- jinggo - berkata...

puan maiyah + blue...+ zaijb

selamat berehat untuk diri sendiri dan semua.........

insan pendidik berkata...

salam jinggo,

berehat bukan sahaja untuk kesihatan tubuh badan tp juga untuk kelapangan minda...

Eco Kid Adventure on Facebook