Rabu, 24 September 2008

anak2 cemerlang.


Sekadar untuk memetikkan beberapa kata2 besar dalam sebuah buku ( yang saya ketinggalkan barangkali )untuk membaca : untuk bakal ibu , ibu , ayah ini rasanya ilmu duniawi yang terbaik untuk di kongsikan. Semuga apa yang saya sebarkan disini mampu memberi impak @ perhatian pada kita...insyalllah - nanti kita akan kongsikan.

4 ulasan:

Tirana berkata...

Saya pun belum baca lagi buku ini.. Siapa yang dah baca, boleh lah berkongsi isi kandungan buku tersebut.

jinggo berkata...

insyallah - esok sya akan buat ringkasannya...nak cari buku lain.jumpa buku lagi.ok - sebab saya cerewet psal buku ni...banyak yang di persoalkan.buku ini sesuai untuk bacaan kita....

Tirana berkata...

Tolong lah buat ringkasan sebab saya dah tak termampu nak membaca.. semalam pergi library, pinjam lagi 2 buah buku..entah bila nak membaca..dengan sibuk nak sambut raya..tapi sudah satu kemestian bagi saya sebelum tidur, baca buku walaupun cuma satu mukasurat...tapi selalunya saya baca one chapter a day.

jinggo berkata...

ok saya ulas dalam blog saya.terima kasih kerana ada ( lagi ) orang menjadikan buku sebahagian dari kepentingan dalam caturan harian

Eco Kid Adventure on Facebook